
تفاوت انواع بادام یک موضوع جذاب و مفید است که بسیاری از افراد علاقه مند به آن هستند.
در این مقاله قصد داریم تا با آشنایی با انواع بادام، خواص آن ها و موارد مصرف و خواص هر کدام از انواع بادام ها، به خوانندگان عزیزمان اطلاعات مفیدی را ارائه دهیم.
در ادامه مقاله به بررسی و مقایسه بین انواع مختلف بادام ها خواهیم پرداخت و خوانندگان ما را با این محصولات مفید و مغذی آشنا خواهیم کرد.
معرفی و مقایسه تفاوت انواع مختلف بادام ها
بادام شیرین درختی دارای پوسته نرم و مزه شیرین است. از این نوع بادام برای مصارف خوراکی و تهیه انواع شیرینیها و خوراکیهای دیگر استفاده میشود.
فواید بادام درختی شیرین
متاآنالیز ها نشان دادهاند که مصرف بادام شیرین با کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، سرطان کل و مرگ و میر ناشی از همه دلایل مرتبط است.
این مطالعات نتایج متناقضی در نشان دادن اثر محافظتی مصرف این نوع بادام از دیابت، بیماریهای تنفسی، سکته مغزی و عفونت داشته اند.

انواع بادام شیرین منقا
بادام های به صورت خام، بو داده خشک و بو داده شده در روغن موجود است.
آنها را می توان به صورت کامل، ورقه ای، خرد شده یا خرد شده خریداری کرد.
بهتر است بادام را برای ماندگاری بیشتر در مکانی خنک، تاریک و خشک نگهداری کنید.
اگر در دمای کمتر از 40 درجه فارنهایت نگهداری شود، بادام را می توان حدود دو سال نگهداری کرد.
بادام زمینی، نوعی متفاوت و لذیذ از انواع بادام ها
بادام زمینی گیاهی یکساله به ارتفاع 45 تا 60 سانتی متر (18 تا 24 اینچ) با شاخه های کوتاه است.
البته نوع رشد آن می تواند دارای فرم پخش شده به ارتفاع 30 تا 45 سانتی متر (12 تا 18 اینچ) با شاخه های بلند نیز باشد.
دانه های بادام زمینی از مستطیلی تا تقریباً گرد متفاوت هستند و دارای پوششی کاغذی هستند که رنگ آن از سفید مایل به شیری تیره متغیر است.
خواص و ارزش غذایی بادام زمینی
کالری: 567
آب: 7 درصد
پروتئین: 25.8 گرم
کربوهیدرات: 16.1 گرم
شکر: 4.7 گرم
فیبر: 8.5 گرم
چربی: 49.2 گرم
اشباع: 6.28 گرم
تک غیراشباع: 24.43 گرم
اشباع نشده: 15.56 گرم
امگا 3: 0 گرم
امگا 6: 15.56 گرم
ترانس: 0 گرم

معرفی انواع بادام هندی و خواص آن
بادام هندی سرشار از مواد مغذی است و ممکن است فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد.
انتخاب انواع مناسب و پختن یا تهیه مناسب آنها می تواند به حداکثر رساندن اثرات بالقوه آنها بر سلامت کمک کند.
بادام هندی دانه ای به شکل کلیه انسان است که از درخت بادام هندی – یک درخت استوایی بومی برزیل است که اکنون در آب و هوای گرم مختلف در سراسر جهان کشت می شود.
مغز بادام هندی برای حذف این مایع سمی در فرآوری پخته می شود و این محصول به صورت خام به فروش می رسد.
بهترین روش مصرف بادام هندی
بر اساس پایگاه داده مرکزی (USDA)، بادام هندی 157 کالری در هر وعده 1 اونس (28 گرم) تامین می کند.
با این حال، تحقیقات اخیر نشان می دهد که بدن انسان ممکن است تنها 84 درصد از این کالری ها را هضم و جذب کند.
این احتمالاً به این دلیل است که بخشی از چربی موجود در آنها به جای جذب در طول هضم، در دیواره فیبری بادام هندی به دام میافتد.
بنابراین، بو دادن یا آسیاب کردن آجیل ممکن است توانایی بدن را برای هضم کامل آنها افزایش دهد و در نتیجه تعداد کالری جذب شده را افزایش دهد.
اگرچه بادام هندی معمولاً به عنوان آجیل درختی شناخته می شود و از نظر تغذیه ای با آنها قابل مقایسه است، اما باید بدانیم بادام هندی از نوع دانه است.
آنها سرشار از مواد مغذی و ترکیبات گیاهی مفید هستند و افزودنی آسان به بسیاری از غذاها را ایجاد می کنند.
آجیل علاوه بر کالری کمتر از حد انتظار، سرشار از پروتئین و فیبر است که به کاهش گرسنگی و افزایش احساس سیری معروف است، که هر دو می توانند باعث کاهش وزن شوند.
خربد بهترین بادام
معرفی و شناخت بادام ها و ویژگی و خواص هر یک، می تواند به انتخاب درست برای تکمیل نمودن سبد غذایی افراد، کمک نماید.
ننه نقلی به عنوان یکی از معتبر ترین فروشگاه های انواع آجیل و خشکبار، آماده ارائه انواع بادام های خوش طعم و تازه به شما عزیزان می باشد.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.